Sterkemannenhuren.nl

Uw sterke hulp in Noord-Brabant

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar versterking (m/v) van ons team.
Zou jij meer werk in de bouw of als onderaannemer willen genereren? Dat kan deze maand nog! Wij zijn namelijk op zoek naar kleine ondernemers of ZZP'ers met een klus-/installatie- of aannemersbedrijf uit de regio 's-Hertogenbosch.
Bij Klusjesmanhuren.nl krijgen we steeds meer opdrachten binnen dan we aan kunnen. Dit komt door onze duidelijke en eenvoudige handelswijze waarbij de nadruk op kwaliteit ligt èn waarbij we vriendelijkheid en stiptheid natuurlijk niet vergeten. Bovendien zijn onze diensten zeer goed te vinden via internet.
Wil jij dus via ons aan de slag en hecht je dezelfde waarde aan goede omgangsvormen en kwaliteit afleveren als wij? Neem dan snel contact op via ons contactformulier!

Studenten uit de regio's 's-Hertogenbosch en Tilburg gezocht / Sjouwers gezocht!
Voor de regio 's-Hertogenbosch en Tilburg zijn wij op zoek naar studenten die graag een zakcentje willen bijverdienen. Zet jij graag je schouders onder iedere (zware) klus? Meld je dan aan via ons contact formulier! De werkzaamheden zijn op onregelmatige basis en er staat een goed uurloon tegenover. Je geeft zelf aan wanneer je wel of niet kunt werken. De ideale bijbaan tijdens je actieve studentenjaren!

Stucadoorhuren.nl zoekt ervaren stucadoor voor samenwerking.
Wij zijn op zoek naar een ervaren zelfstandige stucadoor in de omgeving Breda, Tilburg of Den Bosch die graag meer opdrachten wil uitvoeren. Belangrijk punten zijn: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, aantoonbare werkervaring, goede communicatieve vaardigheden en uiteraard dezelfde hoge kwalitatieve normen en waarden als wij. Strevend naar het hoogste service niveau van Nederland willen wij ons graag profileren in de regio Noord-Brabant, doe jij daarin graag mee? Stuur dan een mail aan info@vakmanhuren.nl. Wij bellen je dan op korte termijn terug voor een afspraak.

Waar werken wij

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant. O.a. in de gemeentes 's-Hertogenbosch, Vught, Maasdriel, Zaltbommel, Maasdonk, Oss, Heusden, Loon op Zand, Dongen, Waalwijk, Geertruidenberg, Oosterhout, Gilze en Rijen, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Roosendaal, Zundert, Haaren, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Sint Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint Oedenrode, Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.